pagina principala
 
productie tipografica productie publicitara cadouri de afaceri portofoliu despre noi
          Contact
          Suceava, str. Tipografiei nr. 1
          tel: 0230.523640, 0728.180.033
          e-mail: office@musatinii.ro


Sunteti aici: prima pagina / portofoliu / Dedeman - studiu de caz


 

Studii de caz

Dedeman
MELIBBEA Market

 


Nume client: DEDEMAN
Proiect: Reviste de mare tiraj

Clientul nostru, compania Dedeman, s-a infiintat in 1992 si a reusit in cei peste 12 ani de activitate sa construiasca o retea regionala formata din 5 centre comerciale si 14 magazine, in intreaga tara.

In magazinele de prezentare Dedeman cumparatorii gasesc aproximativ 40.000 de articole din gama instalatii termice, sanitare, gaz, canalizari, instalatii electrice, materiale pentru amenajari interioare, materiale de constructie, scule electrice si unelte pentru constructii, echipament de protectie, materiale pentru curatenie, articole de gradina.

Dedeman dorea o solutie pentu promovarea unei game atit de vaste de produse prin interemediul unui produs care sa ajunga la un segment de populatie cit mai mare si care sa satisfaca bugetul stabilit.
Grup Musatinii a oferit pentru acest proiect o solutie de care clientul a fost foarte multumit: reviste de mare tiraj, in 16 pagini (spatiu generos pentru prezentarea produselor), tiparite pe hirtie lucioasa de import, intr-un tiraj de 60.000 de exemplare.
Datorita faptului ca aceasta propunere depasea bugetul companiei Dedeman pentru aceasta actiune de promovare, Grup Mustainii a venit cu alte trei propuneri de diferentiere si pozitionare a companiei pe piata regionala de profil, din care clientul a ales-o pe cea mai potrivita.Dedeman a optat pentru tiparirea unei reviste de mare tiraj, in 16 pagini, pe hirtie de editie, indigena. Solutia s-a incadrat in bugetul pe care clientul si l-a propus. Generozitatea spatiilor de promovare a produselor in cadrul revistei si impactul pe care revista l-a avut in rindul consumatorilor a dus la repetarea acestui mijloc de promovare pentru Dedeman.

 


copyright 2011 © grup musatinii
design by assist webstudio
productie tipografica | productie publicitara | cadouri de afaceri
portofoliu | despre noi