pagina principala
 
productie tipografica productie publicitara cadouri de afaceri portofoliu despre noi
          Contact
          Suceava, str. Tipografiei nr. 1
          tel: 0230.523640, 0728.180.033
          e-mail: office@musatinii.ro


Sunteti aici: prima pagina / portofoliu / Melibeea - studiu de caz


 

Studii de caz

Dedeman
MELIBBEA Market

 


Nume client: MELIBEEA Market
Proiect: Participare la tirg

Melibeea Market este una din cele mai reprezentative nume in domeniul patiseriei din Suceava. Dupa dezvoltarea punctelor de vinzare in judetul Suceava si Iasi, compania a decis lansarea conceptului de franciza in domeniul vinzarii de gogosi.

Lansarea conceptului de franciza GOGOASA YAMI urma sa se faca la un tirg de profil in Bucuresti. Clientul avea nevoie de solutii de executie care sa se plieze pe noul concept si pe abordarea generala a evenimentului.Grup Musatinii a venit cu o serie de propuneri pentru ca executia materialelor de promovare sa confere valoare adaugata produselor oferite in franchiza.
Personalizarea standului si partea de comunicare s-au realizat cu printuri de mari dimesniuni si mascote sustinute de partea superioara a profilelor.
Ca materiale de prezentare a noului concept au fost propuse mapa, o foaie de prezentare a conceputului si carti de vizita.
Pentru ca informatiile sa ajunga la un numar cit mai mare de persoane solutia oferita de noi si acceptata de client a fost pliantul, format A5.Melibeea Market s-a prezentat la eveniment cu un stand personalizat care a facilitat lansarea pe piata a afacerii cu gogosi, dar si partea de comunicare a informatiilor catre publicul interesat si vizitatori. Impactul a fost asigurat de printurile de mari dimesniuni si consolidat de materialele tiparite de prezentare a conceptului.

 


copyright 2011 © grup musatinii
design by assist webstudio
productie tipografica | productie publicitara | cadouri de afaceri
portofoliu | despre noi